Pear perfection - Poached pear tart with warm chocolate sauce
Porcí: 1x pečící forma
Hotové za: 50 min
Obtížnost: 4 z 5

Ikdyž chceme jíst dobře a zdravě vždy si můžeme udělat kompromis

Co potřebujeme?

  • 200g nízkotučného tvarohu
  • 150g jablečného pyré (uvařené jablka která rozmačkáme na kaši)
  • 2x banány
  • 2 vejce
  • 200 g celozrnné špaldové mouky
  • 2 lžíce holandského kakaa (nebo jiného kvalitního)
  • 200 g celozrnné špaldové mouky
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • 2 hrušky

Jak postupujeme?

1Nejprve si předehřejeme troubu na 180 °C. rozmačkáme banány, přidáme jablečné pyré, tvaroh, vejce, sirup z agáve a vše rozmixujeme.

 

2V jiné míse si smícháme kakao, mouku a prášek do pečiva. Obsah obou mís spojíme a vzniklé těsto nalijeme do koláčové formy (nebo použijeme formu na domácí chléb) vyložené pečícím papírem.

 

3Nakonec těsto poklademe plátky hrušky dle libosti. Pečeme 40 minut na 180°C.

Přejeme dobrou chuť!

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ